Pocetna Čajetina Mađari zovu  Zlatibor

Mađari zovu  Zlatibor

265
0
Podelite

Posle dve uspešne prezentacije održane tokom prethodne godine, TO „Zlatibor“ je pozvana da u ambasadi Republike Srbije u Budimpešti 18. aprila, predstavi turističku ponudu za predstojeću letnju sezonu, ovoga puta u okviru prezentacije potencijala cele regije Zapadna Srbija. Na ovaj način će TO „Zlatibor“ treći put zaredom predstaviti svoje atrakcije i turističku ponudu planine potencijalnim gostima iz Mađarske.

U TO „Zlatibor“ ističu da je interesovanje mađarske javnosti za odmor u zapadnoj Srbiji rezultat uloženih napora da se turistička ponuda najatraktivnije srpske regije što bolje predstavi gostima iz Mađarske. Ova saradnja otpočela je u septembru prošle godine kada je Turistička organizacija „Zlatibor“ održala prezentaciju u Budimpešti, u ambasadi Srbije. Pred predstavnicima vlade i turističke privrede Mađarske Zlatibor je pokazao zašto je destinacija broj jedan u Srbiji i zašto se ovde iz godine u godinu beleži konstantan porast broja turista i ostvarenih noćenja.

Da je mađarsku javnost ponuda „zlatne planine“ veoma zainteresovala pokazao je poziv Turističkoj organizaciji „Zlatibor“ da učestvuje na privrednoj manifestaciji „Trgovački dani“ u organizaciji Privredne komore Budimpešte, koja je održana krajem 2017. godine, a na kojoj je Zlatibor dodatno zainteresovao turističku privredu našeg severnog suseda. Na radnim sastancima u okviru prezentacija dogovorena je studijska poseta mađarskih novinara i turoperatora Zlatiboru.

Ostavite odgovor