Pocetna Društvo Počelo asfaltiranje u Ulici Radovana Dragovića

Počelo asfaltiranje u Ulici Radovana Dragovića

243
0
Podelite

Danas je počelo asfaltiranje dela Ulice Radovana Dragovića u Užicu, u dužini od oko 220 metara, odnosno, površine oko 880 kvadrata, a planirano je da bude okrpljeno i oko 150 metara kvadratnih. To je zapravo nastavak radova u ovoj ulici od jesenas. Za asfaltiranje jednog kraka ove ulice u dužini od 30 do 40 metara, deo sredstava su obezbedili i građani, a za ostale radove obezbeđena su sredstva iz gradskog budžeta. Izvođač radova je JKP „Niskogradnja“.

maricm-Prošle godine nismo mogli da uradimo ovaj deo ulice, jer je u njoj postavljana mreža gasovoda, pa smo ušli u zimski period. Ovo je prva investicija koju smo obećali građanima u ovoj godini. Nadam se da će imati još dva dana strpljenja dok ne završimo asfaltiranje, izjavio je ovom prilikom Miloje Marić, načelnik Gradske uprave za infrastrukturu.
Marić je podsetio da je juče završeno asfaltiranje u Vojvođanskoj ulici u dužini od oko 210 metara. U ovoj i u Ratarskoj ulici okrpljeno je ukupno oko 80 metara. Po njegovim rečima, JKP „Niskogradnja“ ovih dana radi i na krpljenju ulica kojim se kreću autobusi javnog pevoza.
Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća, ovom prilikom je izjavio da je planirano da do 31. maja budu završeni svi oni poslovi u putnoj infrastrukturi po ugovorima udruživanja sredstava sa građanima koji su ostali od prošle godine, a zatim će početi radovi po predviđenoj dinamici za ovu godinu.

Ostavite odgovor