Pocetna Društvo Počela podela „Ponosnih kartica“

Počela podela „Ponosnih kartica“

714
0
Podelite

Majke sa troje i više dece od kojih je bar jedno maloletno počele su da preuzimiaju „Ponosne kartice“ za ostvarivanje popusta u prodajnim objektima hrane, obuće, odeće, zdravstvenih usluga, za kulturne manifestacije, sportske klubove.  U akciji je već 68 partnera na nacionalnom i lokalnom nivou koji odobravaju popuste ili besplatne članarine. Ovaj projekat „Cena minus za 3+“ realizuje se u saradnji Grada Užica i Pokreta za decu 3+ iz Čačka.

U Užicu prema podacima ima 952 porodice sa troje i više dece. Ukoliko neka od majki nije evidentirana ili nije preuzela karticu moжe to učiniti svakog radnog dana u matičnoj službi Grada Užica kancelarija broj 42 ili pozvati telefonom na broj 031 590 157.

kartice tri plus 1

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković uručujući Užičankama kartice rekao je da „majke zaslužuju posebno poštovanje, jer najviše što jedna majka može da učini za Srbiju, za Užice, za budućnost svih nas jeste upravo ono što ste vi učinile, što ste rodile troje i više dece i iskreno se nadam da ćete vi biti primer budućim majkama koje će krenuti vašim stopama“.

kartice tri plus 2

Vladica Gavrilović, iz Pokreta za decu 3+ naveo je da se svakoga dana sve više firmi priključuje ovoj akciji. U narednim danima sa realizacijom projekta krenuće u Čajetini, Kruševcu, Kraljevu….

kartice tri plus 3

Marina Jevtić i Slađana Popović iz Udruženja “Roditelj”majke su troje dece i kako su navele sve ovo njima ali i drugima mnogo znači. Izrazile su zahvalnost jer se ovim smanjuju troškovi kućnog budžeta za višečlane porodice što je u ovom vremenu izuzetno značajno.

Ostavite odgovor