Pocetna Društvo Ponosna kartica za majke sa troje i više dece

Ponosna kartica za majke sa troje i više dece

994
0
Podelite

Projekat „Cena minus za 3+“ namenjen je za podršku porodicama sa više dece ali i za podsticaj povećanja nataliteta.Ponosna kartica je na ime majke koja ima troje i više dece od kojih je bar jedno maloletno za ostvarivanje popusta ili oslobađanja od plaćanja robe široke potrošnje, usluga, članarina u sportskim klubovima….

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković potpisao je danas ugovor sa Vladicom Gavrilovićem, iz Pokreta za decu TRI PLUS iz Čačka.

– Grad Užice demografske izazove stavlja na prvo mesto prioriteta.Ideja Pokreta tri plus je odmah prihvaćena i želimo da oko 1000 porodica u gradu koji imaju troje dece postignu uštede ali budu i primer onima koji razmišljaju o trećem detetu-istakao je Petković.

Tri plus kartice

A Vladica Gavrilović, iz Pokreta pri plus naveo je da su sa projektom krenuli prošle godine na Vaskrs i da duguju veliku zahvalnost Gradu Užicu i privrednim subjektima koji su se odazvali i uzeli učešće.Prema procenama kartica će doneti uštede oko 1000 evra.

Zoran Milovanović, iz Udruženja Roditelj naveo je da u Užicu oko 1000 porodica sa troje i više dece.

tri plus kartice Branka IrkicPrva kartica uručena je Branki Irkić koja ima osmoro dece.Ona je izrazila zahvalnost Gradu i Pokretu što su prepoznali i omogućili porodicama sa više dece mogu lakše i lepše da im omoguće detinjstvo.

-Ovo je potvrda da ono što mi majke radimo jeste dobro, zaključila je Irkić.

Podela kartica za ostale majke biće 10. aprila od 12 časova u holu pozorišta, a one koje nisu na spisku moći će tada i da se prijave.

Ostavite odgovor