Pocetna Hronika Užičani uhapšeni u akciji „Aurora“

Užičani uhapšeni u akciji „Aurora“

1491
4
Podelite

Policija u Užicu je uhapsila M. D. (1950), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog zaplenjeno je šest pušaka, četiri pištolja, revolver, 2.181 komada razne municije, pet kutija napunjenih delovima od metaka, 53 komada raznih delova od pušaka i pištolja, kesa sa barutom težine 100,84 grama i više rezervnih delova za vatrena oružja.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.

*****

Užička policija je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv maloletnika osumnjičenog da je u jednoj diskoteci prilikom tuče više lica oštećenom naneo nožem teške telesne povrede.

MUP drogaPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna dva dana u akciji „Aurora“ koja je sprovedena na teritoriji više policijskih uprava u Srbiji u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 270 osoba, zaplenili oko 30 kilograma narokotika i veću količinu oružja.

4 Komentari

  1. To je sve manje od onoliko koliko je dozvoljeno aktivne materije da se nalazi na jednom mestu naravno uz oruzane listove i kolko vidim sve je lovacko oruzije a 100 gr baruta pa to je nista i to verovatno Zlatibor Lucani nc 04 za punjenje lovackih patrona
    Bitno je da policija radi a sto banda nosi nelegalno i puca po gradu to nije bitno!

Ostavite odgovor