Pocetna Politika Gogić predsednik sevojničke skupštine

Gogić predsednik sevojničke skupštine

1059
0
Podelite

U Sevojnu je održana konstitutivna sednica Skupštine gradske opštine na kojoj su potvrdjeni odbornički mandati , a za predsednika lokalne skupštine izabran je Nikola Gogić (SPS). Zamenik predsednika Skupštine sevojničke gradske opštine je Žarko Vukotić (PUPS), a za sekretara izabrana je Branka Cerović.

Predsednik Nikola Gogić zahvalio je Sevojničanima na poverenju i izrazio očekivanje da će svi odbornici zajedno u novom sazivu ispuniti očekivanja svojih sugradjana. On je podsetio da je Sevojno opština u Srbiji sa najvećim prihodom po glavi stanovnika s obzirom na preduzeća poput „Impol Sevala“ i „Valjaonice bakra“ koja su na njenoj teritoriji. On je do privrede i da postoji postoji pozitivna klima iz grada Užica i Republike za rešavanje problema.

Nikola Gogic“Nadam se da ćemo u drugom mandatnom periodu više okrenuti problemima Sevojna koji nisu mali i imamo ih dosta od urbanističkog haosa, zdravstva, prevoza, stanice policije. Obilaznica, Stara škola, autobuska stanica i parking prostor, sportska dvorana”, rekao je Gogić koji očekuje bolju saradnju sa Gradom i privredom.

U ime opozicionih odbornika Borislav Mihailović (DS) očekuje sa sevojnička vlast napravi potpuni zaokret u vršenju vlasti u odnosu na prethodnike i dodaje da će ih opozicija u tome kontrolisati za dobro građana Sevojna. On dodaje da od sevojničke vlasti očekuje da ispuni sve ono što je Sevojničanima obećala kada su opštinu tokom izborne kampanje posetili premijerka i gotovo polovina ministara.

“Vlast ulazi u kontinuitet po vršenju vlasti, a mi u opoziciji očekujemo da naprave totalni diskontinuitet u odnosu na način vršenja vlasti u Sevojnu u protekle četiri godine”, rekao je Mihailović uz ocenu da je bilo poražavajuće i bez ikakvih rezultata.

U narednih dvadeset dana u Sevojnu će biti održana sednica na kojoj će biti izabran predsednik opštine i članovi opštinskog veća.

Ostavite odgovor