Pocetna Društvo Gde je mojih 15.000 dinara?

Gde je mojih 15.000 dinara?

1293
0
Podelite

Branislav Palurović (61) iz Sevojna izrazio je danas protest isped sedišta Gradske opštine u kojoj je održana skupštinska konstitutivna sednica i postavio pitanje koji je bio kriterijum za dodelu pomoći od 15.000 – 20.000 dinara Sevojničanima pred martovske izbore.

“Ljudima su davali pred izbore oko 15.000-20.000 dinara, za njih oko 300-400. Išao sam u Centar za socijalni rad kada sam saznao za ove pare i prijavio se. Sva dokumentacija je kod njih. Međutim, odobrene su mi samo tri hiljade dinara. Nisam hteo da ih podignem u Pošti i predao sam protestno pismo i Centru I Gradu Užicu”, navodi Sevojničanin Palurović.

Palurović priča da je nekada radio u „Valjaonici bakra“ u kojoj je kako kaže stekao invalidnost i sticajem okolnosti morao da napusti posao. Sada je nezaposlen i vodi se na tržištu rada. Supruga takođe nije u radnom odnosu.

“Snalazim se, kopam kanale pomažem u održavanju dvorišta, domaćinstava. Supruga nezaposlena asmatičar kupujemo lekove, oko 5000 dinara je jedna pumpica, a tri koristi, imamo četvoro unučadi”, kaže Palurović i dodaje da je uvek bio borac za Sevojno.

Ostavite odgovor