Pocetna Društvo Gradsko veće o porezu na imovinu

Gradsko veće o porezu na imovinu

364
0
Podelite

Na poslednjoj sednici članovi Gradskog veća utvrdili su predlog Poslovnika Skupštine grada. Predlog sadrži odredbe koje su usklađene sa izmenama Statuta grada Užica, sa Jedinstvenim metodološkim pravilima za izradu propisa, sa Odlukom o načinu i postupku dostave materijala za sednice Gradskog veća i Skupštine grada i sa Lokalnim antikorupcijskim planom (LAP) grada Užica.

Veće je predložilo Jelenu Vasović, diplomiranog andragoga, za direktora Gradskog kulturnog centra i usvojilo da grad pristupi finansiranju specijalizacija u oblasti deficitarnih grana medicina.

Utvrđen je predlog odluke kojom su određene prosečne cene kvadratnog metra nepokretnosti za primenu poreza na imovinu u narednoj godini. One su metodološki izrađene na osnovu prometa po zonama i u odnosu na ovu godinu, one su približno na istom nivou.

Usvojena je informacija koja prikazuje stepen usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja gradskih javnih preduzeća za prvih devet meseci ove godine. Doneseno je rešenje o izmenama rešenja o obrazovanju Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti grada, date saglasnosti na izmene Programa poslovanja „Stana“ i na pravilnike o organizaciji i sistematizaciji poslova u „Vodovodu“, Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju i Gradskoj galeriji.

Ostavite odgovor