Pocetna Požega Medalje za Užičane na MOSI igrama

Medalje za Užičane na MOSI igrama

575
0
Podelite

Na MOSI igrama U Pljevljima u trci na 800 metara prvo mesto i zlatnu medalju, u konkurenciji žena, osvojila je Tamara Mićević iz Užica. Druga je bila Slađana Perunović iz Bijelog Polja, dok je treće mesto pripalo takođe Užičanki Milici Žunić.

MOSI Pljevlja atletika 2U trci muškaraca na 1 500 metara prvo mesto i zlatnu medalju osvojio je Užičanin Bojan Stanišić. Drugi je bio Aleksandar Miletić iz Bijelog Polja a treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Miloš Mitrović iz Užica.

MOSI Pljevlja atletika 3U fudbalskoj utakmici Pljevlja- Požega bolji su bili Pljevljaci sa rezultatom 2:0 čime su se plasirali u četvrtfinale.

MOSI Pljevlja fudbalLjubitelji sporta moći će pratiti više od 550 susreta u 15 sportskih disciplina.

Pljevlja su nakon 11 godina ponovo domaćin MOSI i to je šesti put da se igre organizuju u najsevernijem gradu Crne Gore.

MOSI Pljevlja otvaranjeMeđuopštinske omladinske sportske igre skraćeno MOSI je sportsko takmičenje za mlade sportiste iz 3 zemlje, to jest iz opština sa tromeđe Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije koje se održava svake godine. Prve MOSI su odigrane 1954. godine.

 

Ostavite odgovor