Pocetna Srbija Sutra poslednje izvlačenje

Sutra poslednje izvlačenje

352
0
Podelite

Poslednje kolo izvlačenja koverata u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ biće u petak, 31. marta 2017. godine, u 17.50 časova, a dobitnike očekuje 208 nagrada ukupne vrednosti 54,6 miliona dinara, najavilo je danas Ministarstvo države uprave i lokalne samouprave.

„Pozivamo sve gradjane da pošalju koverte do četvrtka, 30. marta 2017. godine, do 23.59. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbedjenje MUP Srbije“, piše u saopštenju.

U direktnom prenosu biće dodeljeno 23 nagrade – dva stana u Beogradu, jedan trosoban stan u naselju Stepa Stepanović od 83,20 metara kvadratnih uz koji ide i polisa osiguranja imovine i stan u izgradnji u naselju Beograd na vodi, površine 62 metra kvadratnih, zatim 14 automobila Fiat 500 L, i ukupno sedam putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Nakon direktnog prenosa, putem live stream-a na sajtovima http://uzmiracun.rs/ i http://www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće odmah nakon izvlačenja i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u ponedeljak, 3. aprila, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

Prema poslednjim podacima, do sada su poslate 7.074.423 koverte sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Slanje računa počelo 1. februara i uslov je da se prikupi 10 računa ili slipova, čija je vrednost najmanje 100 dinara.

Ostavite odgovor