Pocetna Srbija Dobitnica stana iz Debreca

Dobitnica stana iz Debreca

373
0
Podelite

U okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ izvučene su prve nagrade, ukupne vrednosti 24.288.534 dinara. Prve nagrade izvukli su sportisti, tekvondiskinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević, vaterpolista Nikola Jakšić i glumci serije „Vojna akademija“, Dragana Dabović i Nebojša Milovanović.

Glavnu premiju, stan u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, dobila je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca. Njenu kovertu je, iz trećeg pokušaja – pošto su prve bile neregularne, izvukla petogodišnja Vesna, ćerka Igora Rakočevića.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimovski iz Beograda i Ljilja Jakoševski iz Vrbasa. Takođe, u nove automobile sešće i Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika.

Još šestoro ljudi imalo je sreće da dobije „fijat 500L“, a to su Rada Jovanović iz Kraljeva, Veselin Martinović iz Subotice, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smedereva.

Putovanje u Pariz za dvoje dobio je Strahinja Simić iz Šapca, koji je uz tu nagradu osvojio i karte za jedan meč na teniskom turniru Rolan Garos.

U Grčkoj će sa još jednom osobom letovati Zoran Mirilović iz Pančeva i Uroš Paunović iz Padinske skele.

Ukupno je za učesnike igre obezbeđeno 50 automobila „fijat 500L“ u vrednosti od oko 61 miliona dinara, a nagradni fond obuhvata 742 nagrade u vrednosti od preko 135 miliona dinara.

 

Ostavite odgovor