Pocetna Ekonomija Zlatibor prvi put u Bugarskoj

Zlatibor prvi put u Bugarskoj

349
0
Podelite

Turistička organizacija „Zlatibor“, po prvi put učestvovala je na sajmu turizma Holiday&Spa Expo 2017 u Sofiji, koji se održavao od 15. do 17. februara.

S obzirom na činjenicu da se sve više gostiju iz Bugarske odlučuje za dolazak u Srbiju, TOZ je na štandu Turističke organizacije Srbije, iskoristila mogućnost da predstavi svoje turističke potencijale na ovom tržištu.

Štand Srbije posetila je ministarka turizma Bugarske Stela Baltova, koja je i otvorila sajam. Pored nje, izlagače na štandu Srbije prvog dana sajma posetio je ambasador Republike Srbije u Sofiji Vladimir Ćurgus sa saradnicima.

TOZ bugarska 3Na ovogodišnjem sajmu učestvovalo je preko 350 izlagača iz celog sveta. Sajam je privukao veliki broj posetilaca, koji su se mogli informisati i o ponudi Zlatibora.

Zlatibor je nova destinacija za državljane Bugarske, ali očekujemo da će u narednom periodu, zahvaljujući promotivnim aktivnostima koje TO Zlatibor planira na ovom tržištu,  planinski centar Zlatibor postati poznata destinacija gostima iz cele Bugarske.

Ostavite odgovor