Pocetna Muzika Šta smo slušali u 2016.

Šta smo slušali u 2016.

355
0
Podelite

Krajem decembra nismo uzbuđeni samo zbog praznika i dugo čekanog odmora, već i liste najslušanijih, najboljih i najgledanijih izvođača u 2016. godini. Neki su ostvarili uspeh veoma brzo, neki povratili staru slavu, a mi smo svih 366 dana uživali sa svima njima. Stoga, predstavljamo listu 20 “najsjajnijih” Universal Music zvezda 2016. godine u Srbiji!

Ubedljivo, a i potpuno zasluženo najgledaniji bio je Justin Bieber, koji se nalazi na prvom, četvrtom i petom mestu. Fanovi su najviše đuskali uz “Sorry““What Do You Mean?“ i “Love Yourself“, sve tri sa njegovog najnovijeg albuma “Purpose“. Konkurencija su mu bili Duke Dumont sa spotom za pesmu “Ocean Drive“ i Mike Posner sa Seeb-ovim remiksom pesme “I Took A Pill In Ibiza“. Nakon zlatne petorke stižu Ariana Grande i pesma “Side To Side“, Rihanna i “Work“ i uvek uz Riri Drake sa super-zaraznom pesmom “Hotline Bling“.  U Top10 društvo im prave i momci iz OneRepublic sa omiljenom “Counting Stars“ koja ne može da nam dosadi već godinama! Na počasno deseto (i jedanaesto) mesto vraća se Ariana Grande sa pesmama “Into You“ i “Focus“.

Nakon ovih, imamo još dokaza da Srbija baš voli da đuska, budući da se od dvanaestog do šesnaestog mesta nalaze Maroon 5 i pesma “Sugar“, Avicii i klupski hit “Wake Me Up“, Taylor Swift i himna đuskanja u sobi (ali i u klubu) “Shake It Off“, vatrena Ellie Goulding i “Burn“ i Enrique Iglesias sa egzotičnim hitom na španskom – “Bailando“.

Svakako nam nisu manje dragi i oni koji se nalaze na kraju ove liste, Katy Perry, Shawn Mendes i The Weeknd. Katy se sa singlom “Roar“ nalazi na sedamnaestom mestu, Shawn sa “Treat You Better“ i “Stiches“ na osamnaestom i dvadesetom, a The Weeknd na devetnaestom mestu sa spotom za pesmu “The Hills“ koja se nalazi na njegovom prethodnom albumu “Beauty Behind The Madness“, a budući da mu je novi album “Starboy“ izašao pre nešto više od mesec dana, očekujemo singlove “Starboy“ i “False Alarm“ na listi sledeće godine. Posle ovakvih hitova, jedva čekamo da vidimo ko će se naći na listi sledeće godine i šta nam sve spremaju

 

Ostavite odgovor