Pocetna Muzika „Can’t Stop the Feeling!“ najprodavaniji je singl u 2016.

„Can’t Stop the Feeling!“ najprodavaniji je singl u 2016.

369
0
Podelite

Pesma „Can’t Stop the Feeling!“ američkog pevača Džastina Timberlejka (Justin Timberlake) najprodavaniji je singl u 2016. godini, prema podacima diskografske kuće Nilsen Mjuzik.

Najprodavaniji hit objavljen u maju ove godine prodat je u bezmalo 2,5 miliona primeraka (2.438.000), a pojavio se i u animiranom filmu „Trolovi“.

Na drugom mestu top liste nalazi se poznati američki reper Flo Rida sa pesmom „My House“ i 2.217.000 prodatih kopija, a na trećem je duo The Chainsmokers i njihov veliki hit „Closer“.

Na četvrtom mestu liste je danski pop i soul bend Lukas Graham sa pesmom „7 Years“. Ovo je najbolje rangirana pesma iz kontinentalne Evrope još od 2012. godine i Belgijanca Gotyea koji je tada pevao „Somebody That I Used to Know“.

Na ovoj listi petoplasirani je Drake sa „One Dance“ i 1.982.000 prodatih kopija od aprila. Ovo je prvi put da se slavni pevač našao u top 10.

Dalje slede Twenty One Pilots sa „Stressed Out“, nominovani za nagradu Gremi u kategoriji Snimak godine.

Džastin Biber osvojio je sedmo mesto liste sa pesmom „Love Yourself“, takođe prvi put na listi deset najprodavanijih u toku godine. Najveći prethodni uspeh na ovoj listi ostvario je 2012. godine pesmom „Boyfriend“.

Ostavite odgovor