Pocetna Društvo Zlatibor u Ljubljani

Zlatibor u Ljubljani

370
0
Podelite

U okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Slovenije, Turistička organizacija „Zlatibor“ je održala promociju u Ljubljani i učestvovala na sajmu „Priroda i zdravlje“ u glavnom gradu Slovenije.

Na promociji, u prostorijama Doma sindikata u centru grada Ljubljane zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Đurić i direktor TO „Zlatibora“ Vladimir Živanović najavili su zimsku sezonu na Zlatiboru. Arsen Đurić je prisutne predstavnike medija i turističke privrede Slovenije, upoznao sa projektima koje opština Čajetina planira za naredni period, posebnu pažnju je posvetio izgradnji gondole na Zlatiboru. Vladimir Živanović je govorio o novostima koje se na planini pripremaju za nastupajuću sezonu i pozvao goste iz Slovenije da novodišnje praznike i odmor provedu na Zlatiboru.

Na sajmu „Priroda i zdravlje“ posetiocu su se na štandu TO „Zlatibora“ mogli informisati o celokupnoj turističkoj ponudi Zlatibora. Pored ski centra Tornik, Slovenci su na sajmu pokazali veliko interesovanje za kampom na Zlatiboru, kai i za velnes i spa centrima.

Ostavite odgovor