Pocetna Društvo Obeležena 41. godina Visoko poslovno-tehničke škole u Užicu

Obeležena 41. godina Visoko poslovno-tehničke škole u Užicu

1030
0
Podelite

Svečanost povodom 41 godine Visoko poslovno-tehničke škole strukovnih studija okupila je studente, profesore, predstavnike grada, privrede i drugih institucija i organizacija.Promovisano je 219 diplomiranih studenata osnovnih i 78˙specijalističkih studija.

foto-skolaU okviru programa obeležavanja prisutnima se obratila prof. dr Ivana Ćirović, direktorka škole koja je istakla značaj dugogodišnje saradnje sa privredom regiona.
– Uskoro ćemo realizovati i dva nova studijska programa i to tehnologiju hrane i unutrašnje arhitekture i dizajna.Očekujemo da ćemo već u junu upisivati studente na novim studijskim programima-rekla je Ćirović.

prof-dr-ivana-cirovic
Prof.dr Ivana Ćirović, direktorka VPTŠ

U martu očekuju i akreditaciju master specijalističkih studija metalurgije za koji postoji potreba privrede.
Na svečanosti pored najboljih studenata na sedam osnovnih i šest specijalističkih programa promovisana su i dva doktora nauka koji su stekli ovo zvanje i to dr Nataša Ćirović i dr Radomir Stojanović.
Nagrađeno je četvoro najboljih studenata i to  na osnovnim studijama  Ana Kremić i Jelena Ostojić a na specijalističkim Srđan Obradović i Srđan Rajović.

najbolji-studenti
Najbolji studenti

Prisutnima se u ime studenata obratila Ana Kremić koja je podsetila da su ih profesori pored sticanja znanja usmeravali da je najvažnije da budu dobri ljudi.

Ostavite odgovor