Pocetna Politika LDP traži izvinjenje poslanice Stojiljković

LDP traži izvinjenje poslanice Stojiljković

303
0
Podelite

Izjava narodne poslanice SNS-a Ivane Stojiljković da je lokalna vlast SNS-a 2013-e godine, nasledila problem sa vodosnabdevanjem grada, za užički LDP je neprojatno iznenađenje. Oni konstatuju da je manir da se za sve probleme optužuje neki prethodni “režim”, nadjačao zdrav razum. Iz LDP-a podsećaju da je u tom period na vlasti u Užicu bila SNS.

ldp 2„Verujem da se gospođica Stojiljković pažljivo spremala za obraćanje u Narodnoj skupštini, pa sam se neprijatno iznenadio da je već u prvoj rečenici izgovorila potpunu neistinu. Očigledno, manir da se za sve problem optužuje neki prethodni “režim”, nadjačao je zdrav razum. Tako grubo I lako iznošenje neistina mora prestati, pa iz tog razloga, zahtevamo da se Ivana Stojiljković izvini svim građanima, kako Užica, tako I Srbije“, rekao je Đorđe Milićević menadžer gradskog odbora LDP Užice.

LDP Užice smatra da je krajnje vreme da se sa praksom iznošenja neistina prestane, jer to je neophodan uslov da svi mi kao društvo krenemo napred. Zato od svih onih koji neistine iznose, traže da se javno građanima izvine.

Ostavite odgovor