Pocetna Magazin Lepa Jovana „Kraljica snega“

Lepa Jovana „Kraljica snega“

845
0
Podelite

Užičanka Jovana Jovičić pobednica je nedavno održane manifestacije „Zimske čarolije Kopaonik 2016“ u Brzeću u Aparat Hotelu Kopaonik. Organizator manifestacije bio je „Brzeće- kop“ a izvršni producent Agencija „Favorit“ iz Aranđelovca, vlasnika i generalnog direktora Gordana Kovačevića.

1bd01334-d806-4dab-ae30-e8380cfd4c94

Za Miss Kraljica snega proglašena je Jovana Jovičić iz Užica, prva pratilja je Anđela Jovanović iz Topole a druga pratilja je Snežana Đorić iz Aranđelovca, za „Top model“ izabrana je Sanja Stanković iz Beogada, dok je titulu „Lice godine“ na izboru za „Miss Kraljica snega“ ponela je Aleksandra Gačićiz Beograda.
Prva Miss Kraljica snega nagrađena je vrednim nagrada među kojima se izdvaja školarina za četiri godine studija na Akademiji za poslovnu ekonomiju iz Čačka. Vrednost školarine za sve četiri godine je četiri hiljade evra.
A kako je sve počelo Jovana (19) za Infoeru kaže:
-Ovo je prvi put da se ovakvo takmičenje održava. Ranije sam učestvovala na izboru sa „Miss Šabca“, na izboru „Miss New Year of the Balkan, gde sam osvojila lentu „Miss fotogenicnosti“. Takođe sam pre par meseci učestvovala na izboru za „Miss Balknana“ u Beogradu.

22751d6c-aaf9-4ffd-96db-3b5868a4c9bcI evo sada osvojila titulu Miss Kraljica snega koja mi zaista mnogo znači. Pre svega jer mi je ovo prva kruna i zbog toga će mi uvek biti i najznačajnija. Imam ih još u planu, tako da mi je ona otvorila mnoga vrata daljih takmičenja. Naredno takmičenje mi je u Beogradu na sajmu automobila, ali isto tako planiram da učestvujem i na ostalim takmičenjima u Srbiji, ali i na međunarodnim takmičenjima. – kaže Jovana i dodaje:

-Neverovatno je koliko mi je ova titule otvorila mnoga vrata u svetu mode. Ovo sve je delimično ispunjenje mog sna na kome ću i dalje raditi, dok potpuno ne ispunim svoja, a i očekivanja drugih ljudi koji me u svemu podržavaju. –


 

Ostavite odgovor